вторник, 11 май 2010 г.

Конкуренция

AC/DC си били избрали да ги подгряват "Конкурент". Да бе. Не знам тази смешна група кой точно я е избирал, но силно се съмнявам да са дори мениджърите на ДиСи, както се твърди.
Но за друго ми е мисълта - за пръв път под новина - в случая в Катехизис - всичките мнения - до този момент над 70, са абсолютно единодушни. Такова нещо не съм виждала. Като добавим дружния смях, който се носи от тия коментари, и се успокоявам за здравия разум на хората.

И цял ден, като се сетя за Емо и компания, и си се смея. Веселба голяма. Не им завиждам на хората, които ще трябва да ги изтраят :("А ся, не приличам ли на Ковърдейл? А, а? Нали, нали?"

7 коментара:

 1. Нежно пряма...
  Но...погледни го от добрата страна. Намираме се в България. Което означава, че можеше да се наложи да изтраем Миро с двойно ZZ.
  Winagi ima i dobra strana.
  :)

  ОтговорИзтриване
 2. Хм.. :-D

  ...

  Поздрави от мен, Нуше! Усмихнати и ведри майски дни :-)

  ОтговорИзтриване
 3. Що бе, конкурент са приятна група.
  Макар че много ми се иска други да подгряваха.

  На Пърпъл бяха конкурент - хубаво.
  Ама сега на ДЦ - пак конкурент, е стига.
  А като гледам, репертоарът им ще е същият май (то те дали имат нова песен от едно 10 години насам? )

  А иначе може наистина мениджърите на ДЦ да са ги избрали - погледнали са кои български групи в последно време са подгрявали известни рок групи и са решили, че щом конкурент се появяват често, трябва да са добра група и че феновете ги харесват...

  ОтговорИзтриване
 4. МАни!"Конкурент" подгряваща група за Тоците(AC/DC-то)е все едно Азис да подгрее преди концерт на Slipknot.Пък знаеш ли, може и да стане, то светът се е сбъркал вече..Ужасно нескопосан избор.Намирисва ми на "подкуп":)

  ОтговорИзтриване
 5. @morrt - абсолютно си прав, както се казва, always look at the bright side of life, taram...

  @Dimitrana - слънчеви поздрави и на теб :)

  @bozho - на мен лично са ми неприятна и смешна група, особено това, в което са се превърнали в момента. От СМЕ са ми разправяли как на онзи концерт с Ера и Ахат уговорката била да свирят около 3 пъти по-малко, отколкото свириха реално - аз бях и умирах от скука след 2-ата песен, както и огромен процент от присъстващите. Обаче Емо защо да се съобразява с продължителност на концерт, плащане на неустойки на общината поради просрочване... такива работи. Та слушах над час Конкурент и просто не му отива на годините и претенциите да се държи като превъплъщение на Ковърдейл, а да не може реално да покаже кой знае какви музикални качества, с които да защитят тия претенци... От друга страна, всеки има право да харесва и не харесва която и да е група, това е само мое съвсем лично мнение, не бих искала да засегна някой техен фен. Удивих се обаче във въпросните коментари, че ни един такъв не се намери, което е доста показателно...

  @Ирония, ами шефът на Болкан Ентъртейнмънт, организиращи концерта на ДиСи, е бивш член на Конурент... дали има връзка, как мислиш :)

  ОтговорИзтриване
 6. Има връзка
  Но пък никой не обърна внимание на Емо Ковърдейла

  ОтговорИзтриване
 7. мда
  тоя път конурентите надминаха себе си
  Преди Пърпъл звучаха що-годе добре, може би защото имаше и бек вокалистки, които обираха луфтовете на Емо, но снощи положението беше много зле. Емо не пееше, а рецитираше, а някои песни звучаха като откровена чалга...

  ОтговорИзтриване