неделя, 11 септември 2011 г.

Намерен кокер

Да напиша и тук, че ако търси някой в Гугъл, дано му излезе - днес в Младост 4 в София край магазин "Европа" е намерен мъжки кокер шпаньол, възрастен е, предполагам към 8-10 години, муцунката му е побеляла. За сега е у нас, от което Дара не е особено щастлива - мисля, че ми се цупи и смята, че съм взела ново куче и ще бъде пренебрегвана. Мисля да разлепя утре обяви, дано скоро намерим стопаните.

4 коментара:

  1. Аз Ви бях писал и Ви бях казал, че кокера е наш. Ветеринарът при който го бяхте оставили трябваше да се свърже с Вас и да ни уведоми. Моля звъннете на телефон 0897615280 поне да разберем какво точно е станало. Защото разбрахме, че е закарано във Варна.

    ОтговорИзтриване
  2. Не съм получавала нищо, което сте ми писали. Ветеринарят ми каза за случая, но след две седмици при мен се наложи да намерим нов дом на животното - то е в Бургас и се чувства много добре, в семейство с дете. Ако искате да си го вземете оттам - защото аз достатъчно разходи направих с ваксинацията, чипа и транспорта до Бургас и не мога и да го върна - ще ви дам телефон на хората.
    През тези две седмици - аз живея в съседния на вас блок - всички в квартала научиха за кокера, в магазините, ветеринаря, включително обикаляхме около вашия блок. Не знам защо не се намери кучето още на другия ден след изгубването :(

    ОтговорИзтриване
  3. Защото го е загубила баба ми, която нито влиза в интернет, нито е знаела къде да го търси, а аз бях в чужбина.

    ОтговорИзтриване
  4. Ваша работа е как ще се грижите за кучето, аз само казвам, че целият район знаеше. Сега, кокерът е в Бургас, разбирате, че се наложи да му намеря дом и оттам се обадиха и успях да го закарам. Аз имам куче, което доста стресирах с второто у дома, та нямаше как. Ако искате да го вземете, ще ви свържа с хората да се разберете.

    ОтговорИзтриване