сряда, 22 април 2009 г.

Ливърпул

Така де, като стана дума за футбол. Моите футболни пристрастия се определят по изключително субективни причини, на които повечето "трю" запалянковци биха открито се присмели, но като се замислиш, не са ли всички футболни пристрастия именно такива - изключително субективни?

Като оставим настрана подкрепа за "Левски" (защото баща ми ги подкрепя) и бургаските отбори (според който е в "А" група) - защото съм от Бургас, симпатизирам на два английски отбора - "Арсенал", защото любимият ми мъж им е заклет фен, и "Ливърпул", защото... ами защото най-любимата ми група са "Бийтълс". Просто и ясно :)

Джон Ленън, когото винаги съм харесвала повече от Пол Макартни, също е бил върл фен наа мърсисайдци (а Пол - на "Евертън"), така че имам още една причина (от най-нелогичните и субективните). 

Цялото това писание всъщност е за да отбележа невероятния мач снощи между Ливърпул и Арсенал, завършил 4:4. Което не устройва кой знае колко нито един от двата отбора, обаче беше такъв невероятно красив и интересен мач, че трябва да се отбележи :) Жалко, че и двата отбора си пипаха ушите, като играха с относително по-слаби съперници и сега ако изобщо се докопат до титлата, ще е с клизма. Никак не ми се ще Манчестър Юнайтед да триумфират, то и не мисля, че който и да е от първите четири в класирането се е отказал от битката.

И за финал - браво на Аршавин, симпатизирам на момчето още откакто се разбра, че ще го взимат топчиите. Да се чудиш защо не го пуснаха от самото начало в мача срещу Челси за купата :(

2 коментара:

  1. страхотен футбол - страхотен Аршавин! "Снощи беше празик за футбола"! :D

    Аз успях да хвана последните 15 мин - представям си какво съм изтървал! ще се тегли от нета за Бис...

    ОтговорИзтриване