петък, 23 януари 2009 г.

Сънчо

Явно напоследък е тръгнало да пускам постове с клипчета. Но какво път...
Аз си нямам телевизор и не знам сега преди новините по БНТ (или както сега се казва Канал 1, знам ли вече как го кръстиха) дали дават Сънчо. Но дори да го дават, сигурно е нещо, което няма да ми хареса. Сетих се днес от поста на Петър Събев за анимационните филмчета и почнах да ровичкам из нета - и си намерих на едно място всичките (поне така се надявам) шапки на Сънчо. Помня, че имаше пролетна и зимна, есенна и лятна... Оказва се, че е имало празнична също. Ето една пролетна, а другите - тук.


3 коментара:

  1. По едно време го бяха извратили Сънчото, но сега ми се струва, че се връщат към старото време - или поне детските са невинни и образователни, без агресия и чак досадно добродушни (като сме свикнали в напрегнатото ежедневие). Много са кратки детските обаче, но все пак се надявам да запазят неопорочения видео материал и дечицата все още да гледат такива неща :)

    ОтговорИзтриване
  2. Браво, много хубава находка! Чудя се защо ги спряха тези хубави песнички след като поколения от нас ги харесваха и си лягаха с тях... :?

    ОтговорИзтриване