Преди да го линкна в колонката в дясно, искам да отделя специално местенце за един разкошен блог:
http://alagaladrielle.blogspot.com/
Това е блогът, както се вижда, на Галадриел, а който се е навъртал в София в края на деветдесетте/началото на новия век и има някакво отношение към фантастиката, фентъзито и Толкин клуба (независимо дали си говорим за този в дир-а или за Риненор), сто процента знае за кого говоря. Тя сега е в Лондон и аз не знам нито защо, нито до кога, все не ми се ще да я тормозя по кю-то с въпроси, и от време на време пише в прекрасния си блог - поства страхотни рецепти, придружени с разкошни снимки и ми пълни душата. Освен това, тъй като не поства много често, има време човек да се накани и спокойно да пробва всяка нейна рецепта. За момента някои от продуктите са ненамираеми в България, но ако не пропусна сроковете и си подам документите, догодина ще ги пробвам от Бордо.
Та - моля, насладете се на малко елфическо вълшебство а ла Галадриел
http://alagaladrielle.blogspot.com/
Това е блогът, както се вижда, на Галадриел, а който се е навъртал в София в края на деветдесетте/началото на новия век и има някакво отношение към фантастиката, фентъзито и Толкин клуба (независимо дали си говорим за този в дир-а или за Риненор), сто процента знае за кого говоря. Тя сега е в Лондон и аз не знам нито защо, нито до кога, все не ми се ще да я тормозя по кю-то с въпроси, и от време на време пише в прекрасния си блог - поства страхотни рецепти, придружени с разкошни снимки и ми пълни душата. Освен това, тъй като не поства много често, има време човек да се накани и спокойно да пробва всяка нейна рецепта. За момента някои от продуктите са ненамираеми в България, но ако не пропусна сроковете и си подам документите, догодина ще ги пробвам от Бордо.
Та - моля, насладете се на малко елфическо вълшебство а ла Галадриел
И аз разглеждах това кулинарно местенце, но нищо не прихванах от него. Като книгата за тапас - сдобих се със сто рецепти, ама за рождения ден пак бяха франзелени филии. Дебели:). В Бордо безпроблемно ще можеш да се посветиш на:
ОтговорИзтриванеCaneles bordelais, gateaux au chocolat, cookies, crepes, quiches, tartes aux myrtilles/poires/pommes etc...;)Бон ап';)!